Spahotell Cumulus Resort Siuntio

×

Sköna behandlingar i naturskön omgivning

Spahotell Cumulus Resort Siuntio, endast en timmes väg från Helsingfors, är omgivet av Sjundeås idylliska kulturområden med vida åkervyer och Sjundeå ån, som flyter genom landskapet. Den vackra naturen ger besökaren de bästa förutsättningarna att njuta av hotellets mångsidiga motions- och hälsotjänster samt de olika behandlingarna på Spahotell Cumulus Resort Siuntios Day Spa. Hotellets restaurang erbjuder läckra rätter och fin underhållning. I Sjundeå Spa:t trivs både de, som söker aktivt program och de, som vill ta det lite lugnare.

Mångsidig service för din semester

Sjundeå Spa är det idealiska stället för den som vill uppleva naturen i Finland. Vi har en naturpark, cykelvägar, vindskydd i skogen och torn för fågelskådare. På vintern passar det bra med en utflykt på skidor eller långfärdsskridskor över den närbelägna sjön Tjusträsket.

Hotellet erbjuder många alternativ för fester och konferenser. Vi skräddarsyr alla arrangemang enligt kundernas önskemål. Vårt professionella team kan ordna evenemang för upp till 250 gäster.

Tilläggsuppgifter

Avstånd från Helsingfors:
51 km, 45 min med bil.
Avstånd från Åbo:
129 km, 1 h 25 min med bil.
Telefon:
+358 200 48 145