Spahotell Päiväkumpu

×

Spabehandlingar nära Helsingfors, mitt i naturen

Spahotell Päiväkumpu skämmer bort sina gäster med sköna behandlingar och god mat. Du kan bo i tre olika katergoriers rum eller välja en av våra stiliga sviter. Vårt läge invid Lojosjöns strand är en bra utgångspunkt för dig, som vill röra dig i den finska naturen. Båtfärder, promenadvägar i lundskogarna och traktens kulturella sevärdheter finns bara ett stenkast ifrån oss.

Välmående för kropp och själ

Vårt spa erbjuder kosmetologtjänster, massage och sköna badbehandlingar. På beställning gör vi också speciella behandlingar såsom akupunktur, ledkorrigering och koppning. Gymet och spaavdelningens simbassänger står till alla övernattares förfogande. Vårt veckoprogram erbjuder aktiviteter enligt säsong. Under familjernas semesterperioder har vi aktivitetsprogram speciellt ägnat för barn. I restaurangen bjuder vi på levande musik fyra kvällar i veckan. I januari firas det vinterkarneval på Päiväkumpu. Västerntema i Amerika-stil bir det i mars. I juli är det ölfestival för alla semesterfirare. I oktober dansar vi ett helt veckoslut. Evenemang för danssugna arrangeras året om och temaveckoslut ordnas fyra gånger i året med fokus på motion och kroppens välbefinnande.

Västra Nylands pärlor finns nära

Spahotell Päiväkumpu är beläget en timmes väg från Helsingfors och ungefär lika långt ifrån Åbo. Från Helsingfors finns dagliga bussförbindelser till Karislojo. Bara en halvtimmes väg är det till Lojo stad, med mångsidig service och fina kulturevenemang. Det är inte heller långt till Fiskars bruk (Fiskars är Finlands äldsta företag, grundat i denna by), Tytyri gruvmuseum, Elias Lönnrots (Skrev Finlands nationalepos, Kalevala) hemby Sammatti och många andra intressanta besöksmål i västra Nyland.

 

Tilläggsuppgifter

Avstånd från Helsingfors:
80 km, 1 h 10 min med bil.
Avstånd från Åbo:
108 km, 1 h 13 min med bil.
Online bokning:
Telefon:
+358 30 608 40