Artesaaniruuan SM –kisat 2017 LOKAKUU

×

Suomalaisille ja pohjoismaisille osallistujille avoin artesaaniruuan suomenmestaruuskilpailu järjestetään Yrkeshögskolan Noviassa Tammisaaressa  4.-6. lokakuuta. Artesaaniruuan kautta elintarvikkeiden jalostus viedään uudelle tasolle. Kilpailu käydään kymmenessä kategoriassa: maitotuotteet, leikkeleet ja lihatuotteet, kalatuotteet, leipomotuotteet, marja- ja hedelmätuotteet, vihannes- ja sienituotteet, kylmät mauste- ja ruokakastikkeet, snacksit, pohjoismaiset juomat ja innovatiivinen artesaaniruoka. Artesaaniruoka on uusi käsite, jota ollaan parhaillaan tuomassa Suomeen.

Länsi-Uusimaa oivallinen paikka kisoille

Tammisaari on oivallinen paikka pitää artesaaniruuan suomenmestaruuskilpailut, onhan Länsi-Uusimaa täynnä pientuottajia, hyviä ravintoloita ja esim. syksyisiä sadonkorjuujuhlia. Kannattaa tutustua esim. Cafe-Lauriin (valittu vuoden 2015 parhaaksi kahvilaksi), Mustion Linnaan, DeliTukkuun, Köttkontrolleniin, Rekolan panimoon tai Ravintola Origon. Huippulaatua riittää!

Myös paljon oheisohjelmaa

Tapahtumassa pääsee myös seuraamaan ruoka-aiheisia miniseminaareja, tutustumisretkiä, mielenkiintoisia keskusteluja ja iltatapahtumia. Näihin tilaisuuksiin voivat kaikki aiheesta kiinnostuneet osallistua. Ja tietenkin syksyinen Tammisaari tarjoaa paljon nähtävää. Vanha puukeskusta, meri ja ruska ovat hieno yhdistelmä. Majoitusta voit kysellä esim. Motel Marinesta tai Hotel Sea Frontista.

Lisätietoja Yrkeshögskola Novian sivuilta.

 

Koska: