Beer Camp HEINÄKUU

×

Beer Camp on pienpanimoiden oluttapahtuma, jonka tarkoituksena on saattaa hyvät oluet ja ystävät yhteen. Beer Camp tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015 ja siitä lähtien se on järjestetty aina vuorovuosina Mathildedalissa ja Fiskarsissa. Beer Camp tarjoaa Mathildedalin kyläpanimon sekä Fiskarsin Panimon(Entinen Rekolan Panimo) tuotteita. Tapahtumassa on myös mahdollisuus nauttia pientä purtavaa.

Beer Camp on hyvin trendikäs tapahtuma

Beer Camp on tapahtumana hyvin trendikäs, sillä pienpanimoiden tuotteet ovat kovassa nosteessa. Beer Camp tarjoaa myös hyvin ainutlaatuisia kokemuksia esimerkiksi panimoiden yhteistyöllä tehtyjen oluiden merkeissä, joita ei saa aivan joka paikasta. Beer Camp on hyvin vahvalla suositus statuksella kulkeva tapahtuma ja se tunnetaankin jo hyvin olut harrastajien piireissä.

Mathildedalin upea miljöö

Tänä kesänä Beer Camp järjestetään upeassa Mathildedalin miljöössä, jossa kesäinen tapahtuma paikka pääsee oikeuksiinsa. Mathildedalista on hyvät yhteydet muihin länsirannikon kesäkaupunkeihin. Ovallinen ajatus onlisikin jatkaa länsirannikon kiertämistä. Esimerkiksi Raasepori, Tammisaari, Raaseporin Linna sekä Hanko ovat loistavia kohteita näin kesällä!

Lisätietoa Beer Camp- tapahtumasta löydät tapahtuman Facebook sivuilta!

 

Koska: