Hangon elokuvajuhlat MARRASKUU

×

Elokuvan ja syksyn taikaa meren äärellä Hangossa. Hangon elokuvajuhlat tarjoavat koskettavia, upeita ja vauhdikkaita hetkiä valkokankaalla. Ajankohtaisia elokuvia läheltä ja kaukaa, kuten Itämeren, Tyynenmeren ja Atlantin rannoilta. Tule nauttimaan Hangon ja valkokankaan tunnelmasta Suomen etelään tummien iltojen juhlaan.

Monipuolinen ohjelmisto

Viime vuosina festivaali on esitellyt elokuvia pohjoismaista ja Virosta. Ohjelmistossa on ollut esimerkiksi ”He ovat paenneet”, ”Återträffen”, ”Of Horses and Men” sekä ”Elavad Pildid”. Mukana on ollut myös tarinoita Puolasta, Chilestä, Iranista ja Kiinasta, kuten. ”Ida”, ”Gloria”, ”Nader ja Simin”. Taiteilijaelämää: Pina Bausch ja Edward Hopper.

Festivaali myös tuottaa ja esittää yhteisöllisiä elokuvia Hangossa. Juhlan päänäyttämönä on tunnelmallinen – jo 96 vuotias – elokuvateatteri  Olympia.

Ohjelmisto julkaistaan syyskuun lopulla.

Hanko

Hangon Elokuvajuhlien 2017 akaan kannattaa ottaa kaikki irti huikeasta Hangosta. Ravintoloita, museoita sekä nähtävyyksiä pullollaan oleva Hanko tarjoaa kaikille kaikkea. Majoitus vaihtoehdoista voit kokeilla esimerkiksi Villa Maijaa tai Viking Motellia. Ravintola vaihtoehtona Ravintola Origo tarjoaa varmasti todella miellyttävän kokemuksen.

 

Järjestäjät: Hangon elokuvajuhla, Olympian ystävät , elokuvateatteri Olympia

 

Koska: