Hangon Regatta HEINÄKUU

×

Hangon Regatta on perinteinen purjehduskilpailu, josta on vuosien varrella kehittynyt yksi koko Suomen kesän kärkitapahtumista. Hangon Regatan aikaan Hanko saadaan huokumaan purjehdustapahtuman tuntua. Tarjolla on purjehduskilpailun ohessa paljon muuta ohjelmaa, jotka tekevät tästä viikonlopusta entistä paremman.

Vahvat ja pitkät perinteet

Hangon Regatta on perinteinen kolmipäiväinen purjehduskilpailu. Tapahtumalla on toista sataa vuotta vanhat perinteet ja se on Suomen suurimpia purjehduskilpailuita ja venekuntien määrä onkin usein lähes 200. Hangon Regatta kokoaa vierailijoita nauttimaan upeista merikaupungin puitteista niin merellä kuin maissakin. Tapahtumaan tavoitellaan myös ulkomaisia venekuntia. 

Hanko

Hangon Regatan aikaan pääset tutustumaan myös Suomen hienoimpaan kesäkaupunkiin. Viihtyisä keskusta ravintoloineen ja kahviloineen ja pitkät hiekkarannat ovat täydellinen ympäristö Suomen yhden perinteisimmän ja suosituimman kesätapahtuman viettoon. Voit majoittua esimerkiksi Viking Motellissa, Villa Maijassa, Silversandissa tai Evangeliska Folkhögskolanissa. Samalla reissulla kannattaa kokeilla Hanko Menua ravintola Origossa. Muista tehdä omat varauksesi hyvissä ajoin, sillä koko kaupunki täyttyy Hangon Regatan lähestyessä hyvin nopeasti!

Vanhan kylpyläkaupungin tunnelma pitsihuviloineen ja meren välitön läheisyys ovatkin syy tuhansille kesävieraille – vuodesta toiseen.

Koska: