Laavujen kierros SYYS-MARRASKUU

×

Luonto on paras paikka rentoutumiseen. Varsinkin syksyllä luonto on niin kaunis, että siellä viihtyy vaikka kuinka pitkään.

Lohjan ympäristössä on paljon kauniita paikkoja – on mistä valita. Syksyllä täällä järjestetään Laavujen kierros tapahtumasarja, johon kuuluu neljä osatapahtumaa.

Laavujen kierros järjestettiin ensi kertaa 2009 ja siitä asti se on kerännyt aina vain enemmän ja enemmän kävijöitä. Eikä mikään ihme. Retket on aina hyvin järjestetty, paikka ja reitti on etukäteen ilmoitettu paikallisessa lehdessä, siinä myös on kerrottu miten pitkä se on, onko reitti helppo ja pääseekö kulkemaan esimerkiksi lastenrattaiden kanssa. Selitetty on myös mihin jätetään auto. Paikan päällä järjestäjät huolehtivat, että kaikki sujuu hyvin, näytetään mihin parkkeerataan autoja ja mistä reitti alkaa ja niin edelleen.  Matkan varrelle on järjestetty levähdyspaikka missä tarjotaan makkaraa ja mehua. Levättyäsi hetken, jaksat taas lähteä eteenpäin. Ja luonto ympärillä on todella kaunis.

Jokainen osanottaja saa laavupassin ja lapset ilmaisen uimahallilipun. Tällaisia passeja on viime vuonna (2016) jaettu 2643 ja uimahallilippuja 1410.

Tänä vuonna (2017) Laavujen kierros järjestetään seuraavasti:

17.9.17 – Liessaari

1.10.17 – Kattelus

22.10.17 – Kivimäki

5.11.17 – Lohiranta

 

Kannattaa tulla mukaan!

Koska: