Lohjan Kahvilapäivä KESÄKUU

×

Lohjan Kahvilapäivä on jo perinteeksi muodostunut tapahtuma ja Kahvilapäivät jatkavat perinnettä myös tänä kesänä. Lohjan Kahvilapäivä on ainutlaatuinen tapahtuma, sillä tiedossa ei ole vastaavaa tapahtumaa koko Suomessa. Kahviloiden yhteistapahtuma kerää ennätykselliset 19 kahvilaa mukaan tarjoamaan nautinnollisia elämyksiä kaikille Lohjan Kahvilapäivään osallistuville. Kahvilapäivien aikana Lohjan kahviloissa on luvassa mm. esityksiä, viihdettä sekä lukuisia tarjouksia Kahvilapäivien johdosta.

Lohjan Kahvilapäivä kuvastaa Lohjan kahvilakulttuuria

Lohja on tädellinen paikkakunta Kahvilapäivän järjestämiseksi, sillä n. 48 000 hengen kaupungissa on suhteessa asukasmäärää kohden todella suuri määrä kahviloita. Kahvilat kuuluvat Lohjalaiseen katukuvaan ja ne toimivat hyvinä kohtaamispaikkoina, joissa tavataa niin uusia kun vanhoja ystäviä. Kahviloiden suuri merkitys kaupungissa kuvastaa Lohjan kahvilakulttuurin laajuutta ja monipuolisuutta, joka antaa paljon lisäarvoa koko Lohjan seudulle. Kahviloiden laatutasot ovat korkeita ja siitä esimerkkinä on Cafe Lauri, joka on saanut useita mainintoja tuotteistaan sekä itse kahvilasta. 

Lohjan Kahvilapäivä suositukset

Kahvilapäivälle suosittelemme ehdottomasti, jo yllä mainittua Cafe Lauria sekä Lohjan torilla sijaitsevaa Kaffelaa. Molemmat kahvilat ovat hyvin viihtyisiä ja tarjoavat korkealaatuista palvelua. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä laadukkaita kahvi ja tee valikoimia. Kahviloissa on myös a-oikeudet ja tarjolla on mm. viinejä sekä samppanjaa. Kolmantena suosituksenamme on Vivamo, joko sijaitsee kauniin Lohjanjärven rannalla tarjoten hienot edellytykset Kahvilapäivän vierailulle. Perheen pienimmille Vivamo tarjoaa mukavia kokemuksia tuomalla 16 lammasta nähtäville, jolloin on mahdollisuus päästä lampaiden kanssa lähempään tuttavuuteen Kahvilapäivän herkuttelujen ohessa.

Lohjan Kahvilapäivässä mukana

Awake Cafe, Cafe Lauri, St. Honorè, Kaffela, Kahvitupa Nina-Maria, Kahvila Kampus, Presso, Hilman herkku, Carnevale Coffee Roastery, Kahvila Mimosa, Cafe Aurlahti, Kioski Synnerberg, Kirppiskahvila Muru, Konditoria Pink Lemon, Lakeside Cafe, Lohjan Kaljaasi Lauttaravintola, Siilo Cafe & Catering, Vivamo ja Tuuheikko.

Tässä mm. Cafe Laurin Kahvilapäivän ohjelma:

 • klo 09.00 Lohjan Omenatyttö Vilma Hakala vierailee ja pitää arpajaisia
 • klo 10.00 – 13.00 Pauligin Paula paikalla kertomasa hyvän kahvin valmistuksesta
 • klo 11.00 Sari Niinikoski ja Juha Lemberg duo
 • klo 12.00 Un Dos Tres tanssikoulu esiintyy
 • klo 13.00 Lohjan Omenatyttö Vilma Hakala vierailee ja pitää arpajaisia
 • klo 14.00 Un Dos Tres tanssikoulu esiintyy
 • klo 15.00 Lohjan Omenatyttö Vilma Hakala vierailee ja pitää arpajaisia
 • klo 16.00 Vaahterateatteri tunnelmia näytelmästä Kuin kekäle kädessä
 • klo 17.00 Un Dos Tres tanssikoulu esiintyy
 • klo 17.30 Kulttibändi Selfish Shellfish Laurin välikköterassilla
 • klo 18.30 Klassikko kuoro Laurin välikköterassilla                    
 • Muutokset ovat mahdollisia. 

Lohjan Kahvilapäivä 2017 ennakkotunnelmat

Kahvilapäivän tunnelmia vuodelta 2015

Koska: