Maan Maut- ruokatapahtuma Fiskarsin Ruukissa ELOKUU

×

Maan Maut 2017 Fiskarsissa

Fiskars on mahdollisuuksien paikka. Sen ympärille on ajan kuluessa kertynyt laaja skaala toinen toisiaan korkeatasoisempia ruokatuottajia.

Ajatus ruokatorista missä ihmiset kohtaavat hyvän ruuan ympärillä, lähti siitä, että haluttiin tarjota ihmisille mahdollisuus tutustua sekä paikallisiin, että muualta Suomesta tuleviin huippuraaka-aineisiin. Asiakas ostaa tuotteen suoraan tuottajalta jolloin hän saa mahdollisuuden tiedustella kaiken mahdollisen ostamastaan tuotteesta.

Monipuolinen tarjonta pientuottajien tuotteita

Maan Maut -tapahtuma kerää lähialueen pientuottajat yhteiselle torille Fiskarsin Lukaalin edustalle. Tilaisuudessa pääset maistamaan ja ostamaan pientuottajien tuotteita: viljaa, lihaa, makkaroita, kalaa, vihanneksia, hedelmiä, marjoja, säilykkeitä, hunajaa ja paljon muuta!

Pysähdy Raaseporiin myös pidemmäksi aikaa

Raasepori on tunnettu upeista matkailukohteistaan. Tammisaaren saariston kansallispuisto, Tammisaaren vanha keskusta, Mustion Linna, Raaseporin linnanrauniot, jne. Kohteita riittää. Majoitusta löytyy Fiskarsista sekä lähialueelta. Esimerkiksi Hotel Sea Front, Motel Marine ja Mustion linna ovat lyhyen ajomatkan päässä.

Tapahtuma järjestetään Fiskarsin Ruukissa

Järjestäjä on Pohjan Gurut Ry