Lohjan Omenakarnevaali SYYSKUU

×

Lohjan Omenakarnevaalit on lämminhenkinen kokoperheen sadonkorjuujuhla Lohjan keskustan tuntumassa, idyllisen Lohjan Museon pihapiirissä. Omenakarnevaalien aikaan Lohjan museon alueelle levittäytyy yli 100 sadonkorjuuhenkistä myyntikojua, joista löytyy herkkuja, käsitöitä ja tietenkin omenaa monessa muodossa.

Omenakarnevaaleilla maanläheistä ohjelmaa koko perheelle

Sadonkorjuu- ja omenakojujen lisäksi Omenakarnevaaleilla nähdään paljon lämminhenkisiä ohjelmanumeroita. Tapahtumassa on niin teatteria, musiikkia kuin onnellisen sepän taontanäytöksiä. Lisäksi tekemistä riittää, kun pellolla voi ihastella Variksenpelättimien SM-kisojen kilpailijoita, Lohjan museon näyttelyissä voi vieraille ilmaiseksi ja lapset voivat ratsastaa islanninhevosilla. Museolle johtavan tien varrella on ihailtavana Alpakoita, museoautoja ja -moottoripyöriä.

Lohjalla kasvaa lähes 150 000 omenapuuta

Ei ole suinkaan sattumaa, että Lohjalla järjestetään omenakarnevaalit. Omenapuita on istutettu jo 1530 -luvulta lähtien. Pitkän historian lisäksi myös omenapuille sopiva ilmasto on taannut sen, että Lohja on todellinen omenakaupunki.

Lohjan Omenakarnevaalit huipentuvat vuoden Omenatytön valintaan.

Omenakarnevaalit järjestetään seuraavan kerran syyskuussa 2017.

Järjestäjät: Lohjan Omenakarnevaalit ry

Koska: