Slow Food -festivaali Fiskarsissa LOKAKUU

×

Fiskars Villagessa järjestettävä Slow Food Festival kerää kymmenet lähiseudun tuottajat yhteen esittelemään ja myymään tuotteitaan. Kaikki tuottajat tuottavat hyvää, puhdasta ja reilusti tuotettua ruokaa Slow Foodin periaatteiden mukaan. Osallistujien joukossa nähdään mm. kalastajia, leipomoita, lihantuottajia, puutarhaviljelijöitä, luomutiloja ja ruokakäsityöläisiä. Useat ravintolat ja kahvilat tarjoavat ihania makuelämyksiä kävijöille.

Slow Food Festival on syksyinen perinne

Slow Food -festivaali on jo perinteeksi muodostunut tapahtuma Länsi-Uudellamaalla, joka on paikallisille ja vierailijoille ehdoton vierailukohde. Tarjonta on runsas ja tapahtuman erinomainen tunnelma kerää samanhenkiset myyjät ja asiakkaat Fiskarsiin viikonlopun ajaksi nauttimaan suomalaisesta huippulaadukkaasta ruokatarjonnasta.

Tutustu myös Fiskarsin lähialueeseen

Samalla voi tutustua Fiskarsin ja miksei koko Raaseporin muuhunkin tarjontaan. Lyhyen ajomatkan päästä löytyvät mm. Mustion Linna, Raaseporin linnanrauniot ja Tammisaaren upea vanhaa aikaa henkivä puukeskusta. Majoitusta  löytyy mm. Hotel Sea Frontista, Motel Marinesta ja Mustion Linnasta.

Kannattaa lukaista myös viime vuoden festivaaleista tästä blogista.

Tapahtuma järjestetään Fiskars Villagessa. 

Järjestäjä: Slow Food Västnyland

Toiminnanjohtaja Pontus Berglund ,+358 (0)40 53 17 451, pontus@slowfoodvastnyland.org

www.slowfoodvastnyland.org

 www.fiskarsvillage.fi

 

Koska:
Syksyllä 2017