Suomen Aikuisurheiluliiton yleisurheilun SM-kilpailut 2017 HEINÄKUU

×

Suomen Aikuisurheiluliiton yleisurheilun SM-kilpailut 2017 järjestetään Lohjalla.

Länsi-uudenmaan urheilijat

Länsi-Uudenmaan urheilijat järjestävät 7.-9.7.2017 Suomen Aikuisurheiluliiton yleisurheilun SM-kilpailut. Kilpailut ovat yli 30 -vuotialle naisille ja miehille. Paikkana toimii Lohjan keskusurheilukenttä, jota uusitaan parhaillaan.

Kisoihin odotetaan saapuvan 1 300 kilpailijaa sekä lähes saman verran muita kisavieraita. Kilpailulajeina ovat yleisistä sarjoista tutut pika- ja kestävyysjuoksut ml. pika-aidat ja esteet, sekä hypyt, heitot ja kilpakävely, joiden lisäksi mestaruuksista kamppaillaan myös painonheitossa. Ikäsarjat ovat viiden vuoden välein ja vanhimmat ovat 95 -sarjassa.

SM -kisoihin tulee osallistumaan kovatasoisia urheilijoita, mutta kaikki ovat tervettulleita harrastetasostaan riippumatta. Paikan päällä on myös Terveys- ja tapahtumatorin ohjelmaa. Kilpaiilukeskuksessa on mm. terveys- ja liikunta-alan tuotteiden ja palveluiden näytteilleasettajia ja myyjiä sekä kattavat ravintola- ja kioskipalvelut. Tapahtumaan on vapaa pääsy katsojilla!

Missä majoittua?

Lohjalta löytyy Hotelli Lohja, kylpylähotelli Päiväkumpu sekä Fresh Lake Cottages, joissa voi yöpyä. Seuraavista paikoista on varaustunnuksella ”SAUL SM-2017” varattavissa majoitusta: Meriturva, Gasthaus Lohja, Kisakallio, Vivamo sekä Rantasipi Siuntion kylpyläLänsi-Uudenmaan urheilijoiden sivuilla on listattuna hinnat kyseisiin majoituksiin.