Alitalon Viinitila – Ciderberg

×

Maaseutuelämyksiä niin yksittäiselle kulkijalle kuin ryhmillekin

Alitalon omenaviinitila, eli Ciderberg, sijaitsee Lohjansaaressa keskellä kaunista Lohjanjärveä. Tuhansien omenapuiden ympäröimällä tilalla voi tutustua kotieläimiin, tutustua ympäröivään luontoon ja poiketa ostoksilla. Viinimyymälässä voi tutustua viinitilan tuotteisiin, jotka on valmistettu parhaista kotimaisista raaka-aineista. Tarjolla on niin viinejä, kuohuvia, siidereitä kuin likööreitäkin.

Valitse mieleisesi retki tai poikkea muuten vain paikalle

Voit valita vaikka tutustumisretken omenaviinitilalle, jonka aikana perehdytään lohjalaiseen omenanviljelyyn ja omenaviinin sekä siiderin maailmaan. Retkeen voi yhdistää maistelun tai vaikka lounaan erillisestä tilauksesta. Omenankukkaretkellä kierrellään kukkivien puiden siimeksessä ja nautitaan maljat parasta omenakuohuvaa. Alitalo on myös upea paikka järjestää perheen juhlat tai yrityksen tilaisuudet. 

Lohjansaaren poikkeuksellinen luonto

Lohja ja erityisesti Lohjansaari luovat täydelliset olosuhteet omenanviljelyyn. Saaren kalkkikallioesiintymät mahdollistavatkin useiden uhanalaisten ja huomionarvoisten kasvilajien esiintymisen saaressa. Lohjansaaresta löydät myös muita hienoja kohteita, kuten Martinpihan sekä Ravanti Eventsin. Matka Helsingistä saareen kestää omalla autolla noin tunnin. Ole rohkeasti yhteydessä, talon emäntä Sanna auttaa mielellään järjestämään upean elämyksen keskellä Uudenmaan upeinta saariluontoa.

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
80 km, 1h 15 min autolla
Etäisyys Turusta:
140 km, 1h 40 min autolla
Sähköposti:
Soita:
+358 50 371 2342
Yrityksen nettisivut: