Calliola

×

Virkisty, juhli ja kokousta Calliolassa

Luonnonkaunis Calliola meren rannalla

Calliola on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Herkullinen lähiruoka, sydämellinen palvelu sekä tunnelmallinen miljöömme saavat runsaasti kiitosta vierailtamme.

Uniikki saaristolaistila Snappertunassa

Calliolan sijainti Tammisaaren saaristossa tarjoaa upeat mahdollisuudet luonnossa ja merellä liikkumiseen. Meille voit saapua niin autolla kuin veneelläkin. Ravintola Calliola tarjoilee lähiruokaherkkuja kauden parhaista raaka-aineista ja kokkikursseillamme riista, kala ja villiyrtit tulevat tutuiksi. Meillä voit järjestää erilaisia tapahtumia ja juhlia tunnelmallisissa tiloissa jopa 125 hengen seurueelle.

Calliolassa voit yöpyä erikokoisissa huviloissa tai huoneistoissa kaikkina vuodenaikoina. Idyllisissä tiloissamme majoittuu jopa 80 henkeä. Rantasaunat ja uintimahdollisuus houkuttelevat virkistymään ja nurmikentät kutsuvat erilaisten pihapelien sekä oheisohjelmien pariin.

1800-luvun lopulta peräisin oleva kalastajatila on uudistettu harmoniseksi kokonaisuudeksi paikan historiaa kunnioittaen. Tunnelmallinen Calliola on avoinna ennakkovarauksesta ympäri vuoden.

Calliola toivottaa sinut tervetulleeksi!

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
94 km, 1h 24min autolla
Etäisyys Turusta:
134 km, 1h 53min autolla
Sähköposti:
Soita:
0201 600 888
Yrityksen nettisivut: