Fresh Lake Cottages

×

Tarjoamme rauhallisen ympäristön majoittumiseen, vapaa-ajan viettoon ja yhdessä tekemiseen. Koe Puujärven lumous! 

Yrityksemme tarjoaa lomakohteita kauniin ja puhtaan Puujärven rannalla Karjalohjalla Lohjan kaupungissa. Kohteina on kaksi perinteistä suomalaista vapaa-ajan mökkiä. Ne sijaitsevat lähellä pääkaupunkia järvi-ylängöllä ja ovat vain 90 kilometrin päässä Helsinki-Vantaa lentokentältä. Kohteisiimme on helppo tulla omalla autolla tai linja-autolla.

Voit valita kahdesta kohteesta:

  • 80 neliöinen Päiväranta, saarimökki kylän keskustassa
  • 100 neliöinen Puumerkki, suuri niemitontti, 300 m omaa rantaa

Palvelemme sinua 25 vuoden kokemuksella!

Mökki-isäntämme palvelee sinua ja varmistaa, että lomasi sujuu odotusten mukaisesti. Voit omatoimisesti käydä järvellä kalassa, metsässä lenkillä ja tietenkin rentoutua mökillä.

Puujärvi on kuusi kilometriä pitkä järvi, jonka vesi on kirkasta ja juomakelpoista. Vesi on erityissuojeltu Natura-kohde ja veden puhtaus on viranomaisvalvonnassa. Järvi on syntynyt jääkauden sulamisvesien vaikutuksesta ja jäänyt hiekkaisen harjun taakse 15 metriä Lohjanjärven yläpuolelle. Järvi saa pääosan vedestään pohjalähteistä. 

Yrityksemme kohteet sijaitsevat lähellä Karjalohjan keskustaa, jonne pääset mökiltä kätevästi vesitse tai teitä pitkin.  Kaikkien kohteidemme sijainnin ja palvelut sekä etäisyydet muista palveluista löydät osoitteesta www.freshlakecottages.fi 

Puujärven rannoilla on oivalliset ravustamis mahdollisuudet! Fresh Lake Cottages tarjoaa täyden palvelun mahdollisuudet ravustamiselle. Lue lisää ravustamisesta ja nauti loppukesän perinne herkuista.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
85 km, 1 h autolla
Etäisyys Turusta:
100 km, 1 h 15 min autolla
Soita:
+358 400 442 311
Yrityksen nettisivut: