Gasthaus Lohja

×

Gasthaus Lohja on idyllinen ja lämminhenkinen hotelli-ravintola luonnon keskellä, Lohjan kaupungin keskustan tuntumassa. Hotellissa on tunnelmallinen kellariravintola, kabinetti, baari ja lämpimään vuodenaikaan käytössä on myös sisä- ja ulkoterassit järvinäköaloin. Hotellissa on 18 huonetta ja kesäisin vuokrattavissa on myös viehättävä citymökki, kaksihuoneinen hirsiaitta hotellin piha-alueella.


Perinteikäs perhehotelli ja ravintola 

Hotellilla ja ravintolalla on pitkät perinteet, ne ovat toimineet  jo vuodesta 1970.   Nykyinen omistajapariskunta osti kiinteistön vuonna 2014 ja on kunnostanut hotellia sekä ravintolan tiloja nykyaikaisiksi ja toimiviksi alkuperäistä tunnelmaa ja materiaaleja kuitenkin arvostaen ja säilyttäen.  Tarjoamme hyvällä palvelulla ja rennolla asenteella majoitus- ja ravintolapalveluita niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin asiakkaille.    

Ravintolamme toimii sekä a´la carte ravintolana että tilausravintolana ja järjestämme mielellämme niin häät kuin syntymäpäivätkin sekä toimimme kokouspaikkana.  Saunatilojamme vuokraamme viikonloppuisin, arkisin ne ovat hotellivieraittemme käytössä.

Kaupunkihotelli luonnon keskellä Turuntien ja Valtatie 25 tuntumassa

Sijaintimme on mainio, vain 700 m Lohjan keskustaan, kauniilla paikalla Lohjanharjun ja Lohjanjärven välissä.  Hotellihuoneista on joko järvi- tai harjunäköalat. Ravintolan terassi kylpee ilta-auringossa ja voit katsella auringonlaskua Lohjanjärveen.  Helsinkiin ja Hankoon on alle tunnin ajomatka, Turkuun on reilun tunnin matka.  Mitä jos yöpyisitkin Lohjalla?  

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
58 km, Alle 1 h autolla
Etäisyys Turusta:
120 km, 1,5 h autolla
Sähköposti:
Soita:
+358 19 331 771
Yrityksen nettisivut: