Heponiemen hiljaisuuden keskus

×

Hiljaisuutta ja hyvinvointia

Viimeiset 20-vuotta Heponiemi on palvellut hiljaisuutta ja luonnonkauneutta kaipaavia ihmisiä. Olemme tunnettu retriittitalona sekä levollisten kokousten ja virkistyspäivien pitopaikkana. Heponiemi tunnetaan myös herkullisesta itse tehdystä ruoasta.

Historia ja luonto

Tilan historia tunnetaan yli 100 vuoden takaa, jolloin valokuvaaja I.K.Inha perusti pienen mökkinsä Puujärven rantaan. Tuo mökki on edelleen muistona maisterista. Heponiemen hiljaisuuden keskuksen omistaa Helsingin Diakonissalaitos ja vuosikymmeniä Heponiemi toimi diakonissojen kesäisenä virkistyspaikkana.

13 hehtaarin upealle tontillamme on tammilehto, jossa on ikiaikaisia tammipuita. Näköalakalliolta avautuu aava maisema yli Puujärven. Tilamme rajaantuu kirkasvetiseen Puujärveen, jonka hienohiekkaisen rannan tuntumassa sijaitsee saunamme ja saunatupa. 

Vieraillemme oma rauha ja hyvää ruokaa

Kokousvieraamme majoittuvat 1-hengen huoneissa (23 kpl), joissa jokaisessa oma suihku ja wc. Kokostilastamme avautuu upea näkymä Puujärvelle. Hyvän mielen ja energian kokouksiin takaa Heponiemessä rakkaudella valmistettu ruoka, jonka valmistuksessa suosimme kauden raaka-aineita. Keittiöltämme onnistuu niin pitkäänhaudutetut maukkaat lihapadat kuin 3-ruokaljajin illalliset. Myös kasvisruokamme on ollut erittäin pidettyä.

Hengähdyshetki

Kokousten yhteyteen suosittelemme hengähdyshetkeä luontopolullamme tai saunan löylyissä. Yhteistyökumppanimme voivat järjestää myös ohjelmaa toiveittenne pohjalta. Olisiko pieni hengähdyshetki joogavenytysten kera kappelissanne teidän juttu? Tai kenties luovapaja, jossa valmistetaan pieni ajankohtainen tuote kierrätysmateriaalista kotiinviemisiksi? Ideoidaan yhdessä!

Tutustu kokouspalveluihimme.

Olemme vain noin tunnin matkan päässä Helsingistä tai Turusta. Katso tulo-ohje.

Sydämellisesti tervetuloa Heponiemeen!

 

 

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
83 km, 1 h autolla.
Etäisyys Turusta:
97 km, 1 h 10 min. autolla.
Sähköposti:
Soita:
+358 40 1910900
Yrityksen nettisivut: