HookedByNorth

×

Monet Pohjoismaissa vierailevat turistit ihastuvat täysin kokemaansa ja ovat matkansa jälkeen koukussa Pohjolaan. HookedByNorth (HBN) on länsi-uusimaalainen matkanjärjestäjä, joka rakentaa kauniita ja kiinnostavia räätälöityjä matkailuelämyksiä. Matkat suuntautuvat eri puolille Pohjoismaihin.

Alusta loppuun suunniteltuja ja räätälöityjä matkoja Pohjoismaihin

HBN haluaa vahvistaa matkailijoiden ainutlaatuista kokemusta Pohjoismaita kohtaan tarjoamalla uusia kohteita, unohtumattomia makuelämyksiä, monipuolisia aktiviteetteja, unohtamatta hyvää palvelua matkan suunnittelun alusta asti matkan päätökseen. Tavoite on edistää pohjoismaalaista vieraanvaraisuutta tekemällä yhteistyötä parhaiden toimijoiden kanssa. Matkoja räätälöidään erilaisille ryhmille, MICE ryhmille ja FIT-matkailijoille.

HookedByNorth:in taustalla toimivat Vivian Maar ja Helga Himberg. Näitä nuoria yrittäjänaisia yhdistää halu palvella matkailijoita parhaalla mahdollisella tavalla, tuoden asiakkaiden tietoisuuteen uusia elämyksiä ja kohteita. Päämääränä on löytää uusia luovia matkailumalleja yhdistämällä erilaisia toimintaympäristöjä ja tekemällä tiivistä yhteistyötä alueen muiden yrittäjien kanssa.

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
75 km, 59min autolla
Etäisyys Turusta:
126 km, 1h32min autolla
Sähköposti:
Soita:
+358 40 68 54 900
Yrityksen nettisivut: