Hotel Regatta Hanko

×

Hotel Regatta -ajatonta nautintoa ympäri vuoden

Hotel Regatta on yksityinen boutique -hotelli majoittumiseen ja kokoontumiseen. Hotel Regatan 49 huonetta ovat uniikkeja ja vuodepaikkoja on 100 henkilölle. Yksilölliset ilmastoidut huoneet takaavat vieraiden viihtyvyyden ympäri vuoden. Asiakkaamme tulevat Hankoon sekä lomailemaan että kokoontumaan  ja Regatan Merisali, Lounge ja terassit toimivatkin joustavasti juhla- ja kokoustiloina. Koko hotelli on savuton ja ilmastoitu.

Hotellitoimintaa ja hyvinvointia jo vuodesta 1898

Nykyinen Hotel Regatta on Lars Sonckin suunnittelema jugendrakennus, joka avattiin runsas sata vuotta sitten Hotel Continentalina. Alkuperäiseen loistoonsa hotelli palasi vuonna 2012 kun se avautui usean vuoden entisöintityön jälkeen. Tänään Hotel Regatassa yhdistyvät historialliset puitteet moderniin ja rentoon yksilöllisyyttä korostavaan palveluun. Hankoon ja Hotel Regattaan tullaan kuin ulkomaille - hengähtämään, harrastamaan, nauttimaan luonnon voimasta ja hyvästä paikallisesta ruuasta.

Suomen eteläisin hotelli Helsingin ja Turun välissä

Hanko on Suomen etelässä, puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Turusta. Junalla matka taittuu kahdessa tunnissa. Hotel Regatan sijainti Hangossa on keskeinen. Meri, vierasvenesatama ja ravintolat sekä ostoskatu ja keskustan palvelut ovat muutaman sadan metrin säteellä. Kaupungin nähtävyydet ja aktiviteetit, tenniskentät, golf –kenttä sekä Hangon kuuluisat hiekkarannat ovat korkeintaan Jopo-matkan päässä. 

 

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
127 km, 1 tunti 41 minuuttia autolla
Etäisyys Turusta:
141 km, 1 tunti 50 minuuttia autolla
Sähköposti:
Soita:
+358 50 306 1900
Yrityksen nettisivut: