Hotel Sea Front

×

Kodikasta majoitusta Hotel Sea Frontissa Tammisaaressa

Tervetuloa Raaseporin kaupunkiin, merelliseen Tammisaaren Hotel Sea Frontiin! Kodikkaassa hotellissamme on 20 huonetta, 150-paikkainen juhlatila, kaksi kokoussalia sekä tilaussauna. Tilausravintolassamme pitopalvelu järjestää puolestasi ruokailun esimerkiksi perhejuhliin tai kokoukseen. Meiltä saat helposti myös valmiin kokouspaketin: tilat, tekniikan, ruokailut, kahvit ja majoituksen. Asiakkaillamme on käytössään maksuton internetyhteys.

Vieraista huolehtiminen on elämäntapa

Hotel Sea Front on perheyritys ja se on toiminut vuodesta 2009 Henrica Ewaldsin johdolla. Hotellitoiminta ja vieraista huolehtiminen on meille elämäntapa. Meillä on useita kanta-asiakkaita, jotka palaavat aina uudestaan Sea Frontiin. Meille on sydämen asia, että niin perheet, liikemiehet, pariskunnat kuin perhejuhlien viettäjätkin viihtyvät meillä. Siksi kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Omaamme Laatutonni sekä Green Start -sertifikaatit.

 10 min kävely Tammisaaren keskuksesta

Hotellimme sijaitsee aivan Tammisaaren keskustan läheisyydessä, rauhallisessa ympäristössä meren rannalla. Meiltä on lyhyt matka niin kauppoihin ja ravintoloihin, rautatieasemalle, kesäisille uimarannoille kuin talvisille hiihtoladuillekin. Hotelliimme on helppo pääsy valtatieltä 25, ja meiltä jatkat matkaasi sujuvasti ja nopeasti vaikkapa Saloon (56 km) tai Helsinkiin (92 km).

 

 

 

 

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
92 km, 1 h 15 min autolla
Etäisyys Turusta:
110 km, 1 h 25 min autolla
Sähköposti:
Soita:
+358 19 2461500
Yrityksen nettisivut: