Hotelli Lohja

×

Viihtyisää majoitusta Lohjan sydämessä

Hotelli Lohja on yksityinen ja tasokas hotelli Lohjan keskustassa, palvelujen ja linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä. Hotellissamme on 29 kodikasta huonetta, yhden hengen huoneesta omalla saunalla varustettuun sviittiin.

Hotellimme valoisat huoneet on sisustettu raikkaasti ja kodikkaasti. Kaikki huoneemme ovat savuttomia ja suurin osa huoneista on varattu allergiahuoneiksi. Kaikissa huoneissamme on oma kylpyhuone, jossa on suihku ja WC. Huoneissa on lisäksi puhelin, taulutelevisio, hiustenkuivain ja silitysrauta. Alkoholiton minibaari ja langaton laajakaistayhteys sisältyvät huoneen hintaan.

Perhehotelli yli 20 vuotta

Hotelli Lohja syntyi 1980-luvun lopussa ja siirtyi perheomistukseen vuonna 1992. Vuosien kuluessa olemme laajentaneet, uudistaneet ja samalla modernisoineet hotellia vastaamaan tämän päivän matkustajien tarpeita. Kaikessa uudistuksessa ja tehdyissä valinnoissa meitä on ohjannut pyrkimys säilyttää hotelli lähellä sitä henkeä ja visuaalista ilmettä, joka siihen aikoinaan luotiin – se kun tuntuu olevan asiakaidemmekin mieleen.

Hotelli Lohja on pieni perhehotelli, jonne tullaan kuin kotiin. Me, sekä henkilökunta että yrittäjät, olemme sitoutuneita työhömme: asiakkaan hyvinvoinnista vastaavat vuodesta toiseen samat, nimeltä tutut talon edustajat.

Lohjan matkailuyritys 2013

Meidän iloksemme hotellin henkilökunnan ja yrittäjäperheen pitkäjänteinen työ palkittiin vuonna 2013, kun hotellimme valittiin Lohjan vuoden matkailuyritykseksi.

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
53 km, 45 minuttia autolla
Etäisyys Turusta:
115 km, 1 tunti 15 minuttia autolla
Sähköposti:
Soita:
+358 19 33 22 1
Yrityksen nettisivut: