Kaffela

×

Kaffela on kohtaamispaikka Lohjan kauppatorilla

Kaffela kuvastaa Lohjalaista kahvilakultuuria parhaimmasta päästä. Mukavalla paikalla Lohjan kauppatorilla sijaitseva Kaffela on hyvin avoin ja valoisa kahvila, jossa on hyvin ammattitaitoinen henkilökunta sekä tuoreet herkut. Lohjan kauppatori on todellinen kohtaamispaikka monelle ihmiselle ja Kaffela tarjoaa loistavat puitteet tulla viettämään aikaa ystävien kanssa. Kaffela tarjoaa asiakkailleen viihtyisää tunnelmaa, hyväntuulista palvelua ja tietenkin hyviä kahvilatuotteita.

Kaffelassa tarjoillaan niin makeita kuin suolaisiakin kahvilaherkkuja

Paikanpäällä paistetut ja täytetyt tuotteet sekä aamulla lähi- ja kotileipomosta tulleet leivonnaiset takaavat monipuolisen ja tuoreen valikoiman. Herkkujen lisäki Kaffelassa on a-oikeudet, joten kuohuviinin nauttiminen viikonloppu brunssilla onnistuu täydellisesti.

Kaffela on mukana torin erilaisissa tapahtumissa

Toriaikojen lisäksi Kaffela osallistuu moniin eri tapahtumiin, jossa pääset nauttuimaan tunnelmasta Kaffelan viihtyisässä miljöössä. Tapahtumia ovat mm. markkinat, Kahvilapäivä, iltatori, torifestit, urheilutapahtumat, joulunavaus ja uudenvuoden ilotulitus.

Tervetuloa, torilla ei turhaan tärkeillä! 

Minna Kunnari ja Riikka Ventelä

 

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
56 km, 45 min autolla
Etäisyys Turusta:
118 km, 1 h autolla
Sähköposti:
Soita:
044 0222445