Kettukallion Elämystila

×

Elämyksiä arkeen ja juhlaan

Kettukallion Elämystila tarjoaa monenlaisia ohjelmapalveluita aikuis- ja lapsiryhmille. Majoituskapasiteettia on 18 henkilölle 2 mökissä. Lisäksi lämmitämme tilauksesta savusaunan ja paljun sekä hoidamme ruokapalvelut. Meillä voit järjestää vaikkapa syntymäpäivät, häät, polttarit tai työporukan virkistyspäivän, kokouksen sekä pikkujoulut tai tulla muuten vaan nauttimaan luonnon hiljaisuudesta. Lapsiryhmille tarjoamme luokkaretki- ja leirikoulupaketteja sekä kaverisynttäriohjelmaa.

Talonpoikaisantiikkia ja luonnonrauhaa

Kettukallion Elämystila on rakentunut pikkuhiljaa metsälammen rannalle metsän siimekseen. Hirsirakennusten seiniä koristavat talonpoikaisantiikkiset esineet ja tulentekopaikkoja on useita. Lähiympäristön luonto on komea: maasto vaihtelee jylhistä kallioista suojeltuihin metsiin ja jokivarren pähkinälehtoihin. Näkemistä ja kokemista riittää ja halutessaan ryhmä voi tilata paikan henkeen sopivia ohjelmapalveluita. Tilan töissä häärivät Tuomas ja Terhi Korpijaakko, jotka ovat pyörittäneet tilaa vuonna 2015 tehdystä sukupolvenvaihdoksesta lähtien.

Vajaa tunti Helsingin hulinasta

Kettukallion Elämystila sijaitsee Karstulla, 13 kilometriä Lohjan keskustasta Sammatin suuntaan. Helsinki-Turku moottoritieltä ajat vartissa perille maisematieksi luokiteltua Karstuntietä pitkin.

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
70 km, 55 min autolla
Etäisyys Turusta:
108 km, 1h 17 min autolla
Soita:
+358 449885760
Yrityksen nettisivut: