Kuura Cider

×

Aitoa siideriä Fiskarsista

Kuura Cider valmistaa aitoja, suomalaisesta omenasta tehtyjä siiderituotteita. Käytämme aina 100% suomalaista omenaa, emmekä lisää vettä, tiivisteitä, tai aromiaineita.

Tuotevalikoimaamme kuuluu siidereitä laidasta laitaan: Kuivaa aitoa villihiivoilla käynyttä siideriä, kuplivaa siideriä, samppanjamenetelmällä tehtyä kuohusiideriä, sekä pohjoista luontoa erinomaisesti ilmentävää, pakkasen puraisemaa Jääsiideriä, Ice Cideria. Pyrimme myös erilaisin kokeiluin löytämään omenasta uusia puolia. Näitä kaikkia tuotteita sekä muita herkkuja saa keväällä 2017 avautuvasta puodistamme.

Siiderikulttuuria luomassa

Kuura Cider on aloittanut toimintansa omissa tiloissa syksyllä 2016. Sitä ennen olemme saattaneet myyntiin pari vuosikertaa aitoa siideriä, joka tehtiin niin ikään Fiskarsissa, Rekolan Panimon kanssa.

Haluamme tukea ja olla luomassa suomalaista aidon siiderin kulttuuria. Vaikka maailman eri kolkkien siideriperinteet inspiroivatkin rikkaudessaan, olemme halukkaita myös kokeilemaan ja kehittämään uudenlaisia pohjoisia ilmentymiä omenasta.

Fiskarsin Ruukissa kohisevan kosken vierellä

Tuotantotilamme ja puotimme sijaitsee ns. Paja-aukiolla, jossa toimii jo seppä, lasinpuhaltaja, veneenveistäjä sekä ateljee. Toisella puolen vieressämme on ravintola Kuparipaja ja joen toisella puolella hotelli Tegel.

Tuotantotiloissamme vuodenkierto näkyy selvästi: Syksyn satokaudesta talven rauhalliseen käymiseen ja pakkasiin. Keväällä kausituotteemme ovat pullotuskunnossa, kesällä Ruukki kukoistaa ja mekin olemme keskellä tärkeintä myyntikautta. Meillä voit aistia kiireettömän tuotannon ja läheisten omenamaiden hengen.

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
87 km, 1 h 15 min autolla
Etäisyys Turusta:
110 km, 1 h 25 min autolla
Sähköposti:
Soita:
+358 44 527 2825
Yrityksen nettisivut: