Kylpylähotelli Päiväkumpu

×

Kylpyläpalveluita luonnon keskellä, lähellä pääkaupunkiseutua

Kylpylähotelli Päiväkumpu palvelee matkailijoita hemmottelevilla hoidoilla, hyvällä ruoalla ja tarjoaa majoitusta kolmen perushuoneluokan lisäksi tyylikkäissä sviiteissä. Sijainti Lohjanjärven rannalla antaa luonnossa liikkujalle oivan tukikohdan. Veneily, lehtometsissä samoilu ja lähialueen kulttuurikohteet ovat vain askeleen päässä.

Hyvinvointia keholle ja mielelle

Kylpylän palvelut kattavat kosmetologihoidot, hieronnat ja hemmottelevat kylpyhoidot. Myös erikoisuuksia kuten akupunktiota, jäsenkorjausta ja kuppausta on saatavilla tilauksesta. Kuntosalin sekä kylpylän allasosaston käyttö kuuluvat jokaiselle yöpyjälle. Viikoittaisessa lomaohjelmassa on tarjolla vuodenajan mukaisia aktiviteettejä, perheiden loma-aikoina on erityisesti lapsille suunnattua liikunnallista ohjelmaa. Ravintolassa iltaa vietetään elävän musiikin tahtiin neljänä iltana viikossa. Päiväkummussa vietetään Talvikarnevaaleja tammikuussa, Ameriikan malliin - lännenteemalla mennään maaliskuussa. Heinäkuussa kesäloman viettäjiä viihdytetään Olutfesterilla ja Lokakuussa tanssitaan Tanssin Hurmaa -viikonkloppuna. Tanssikansan tapahtumia järjestetään vuoden ympäri, mutta myös liikunnallisia ja kehon hyvinvointiin tähtääviä teemaviikonloppuja on tarjolla noin neljä kertaa vuodessa.

Länsi-Uudenmaan helmet lähellä

Kylpylähotelli Päiväkumpu sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Turusta sekä Helsingistä, josta on päivittäin linja-autoyhteys Karjalohjalle. Lohjan palveluihin ja kulttuuririentoihin on matkaa vain noin 30 km. Fiskarsin ruukki, Tytyrin kaivosmuseo, Elias Lönnrotin Sammatti ja monet muut mielenkiintoiset käyntikohteet sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä.

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
80 km, 1 h 10 min autolla
Etäisyys Turusta:
108 km, 1 h 16 min autolla
Nettivaraamo:
Sähköposti:
Soita:
+358 30 608 4100
Yrityksen nettisivut: