Laiskanlinna

×

Oivallinen sijainti rentoutumista varten

Laiskanlinna sijaitsee Luhjun rantatilalla, joka on Karjalohjan vanhimpia tunnettuja asuinpaikkoja. Pappilan uskotaan sijainneen tilan mailla jo 1500-luvulla. Laiskanlinna on pienimuotoinen, rauhallinen ja laadukas vapaa-ajanvietto- ja kokouspaikka, joka tarjoaa korkeatasoiset ja huolettomat asumis- ja kokoustilat keskellä upeaa uusmaalaista luontoa. Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi Laiskanlinnan majataloon!

Lomatilalla voit rentoutua upean lehtoluonnon keskellä kirkasvetisen Puujärven ja tilan oman lohilammen rannalla. Voit saunoa, soudella, uida, kalastaa ja talvisin myös hiihdellä. Aurinkoiset niityt ja kauniit metsät kutsuvat sinua vaeltamaan syyskesän sieni- ja marjasatoineen. Voit luoda omat gourmet-ateriasi hyvin varustetussa keittiössäsi tai reippailla 900 metrin päässä sijaitsevan kylpylän seisovaan pöytään. Olemme varanneet käyttöösi mm. veneitä, polkupyöriä, ulkogrillin ja talvisin rodel-kelkkoja sekä ison avannon. Kokouksia, perhejuhlia ym. ryhmätilaisuuksia varten tilalla on erillinen 24 hengen kokoustila, 24 hengen juhlasali sekä ympärivuotiseen käyttöön varustettu huvimaja 24+24 hengelle (terassi)

Jos innostut kiertämään Lohjanjärven, voit poiketa Sammatissa Paikkarin Torpalla, joka on Elias Lönnrotin syntymäkoti. Lohjalla kannattaa tutustua ainakin Pyhän Laurin kirkkoon. Lohjalta voit jatkaa Alitalon viinitilalle Lohjansaareen ja pistäytyä sen jälkeen tutustumassa Mustion linnaan, jossa voit myös ruokailla korkeatasoisessa Linnankrouvissa. Oman retkensä arvoisia, varsinkin kesällä, ovat Fiskarsin ruukkialue käsityöpajoineen ja myymälöineen sekä Tammisaari yhtenä Suomen kauneimmista vanhoista rannikkokaupungeista. Parhaat kauppapalvelut löytyvät naapurikaupungistamme Salosta.

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
84.1 km, 1h 6min autolla
Etäisyys Turusta:
111 km, 1h 20min autolla
Sähköposti:
Soita:
+358 400 622 781
Yrityksen nettisivut: