Lohirannan leirikeskus

×

Kaunis sijainti ja paljon tarjottavaa

Lohirannan leirikeskus sijaitsee Lohjalla Muijalassa, Lohjanharjun kupeessa puhdasvetisen Lehmijärven rannalla. Erilaiset tilaisuudet kuten leirit, kokoukset, kurssit ja leirikoulut löytävät sieltä hyvät puitteet ruokaillen ja majoittuen.

Lohirannassa on hirsirakenteinen majoitusrakennus, jossa pystyy majoittumaan 45 yöpyjää. Mukavat löylyt saa savusaunasta tai sähkösaunasta. Päärakennuksen ruokasalissa voi kerrallaan ruokailla 60 henkilöä ja kesällä terassin ollessa käytössä jopa 100 henkilöä. Kappelina toimii vanha metsästysmaja, joka tarjoaa oivan tilaisuuden hiljentymiseen.

Mainiot kokoustilat

Päärakennuksessa on lisäksi koulutus/kokoustila 30 henkilölle, joka voidaan yhdistää ruokasalin kanssa yhdeksi suureksi tilaksi. Majoitusrakennuksessa on kolme erikokoista koulutus/kokoustilaa, joita pystytään kalustamaan eri tilaisuuksien mukaan.  

Kattavat saunomismahdollisuudet osaksi illanviettoa

Lehmijärven rannassa on savusauna, josta saa muikeat löylyt. Lauteille mahtuu noin kymmen kylpijää kerralla. Rannan tuntumassa on myös saunarakennus, jossa on kaksi erillistä saunaosastoa, joka mahdollistaa kahden suuren ryhmän yhtäaikaisen saunomisen. Saunarakennuksessa on iso kokoontumistila, jossa voi grillata makkarat takkatulen äärellä tai pitää illanistujaisia.

Maukas ruoka pitää vatsan tyytyväisenä

Ruokapalvelua Lohirannan leirikeskuksessa hoitaa Fazer Food Services. Tarjoamme asiakkaillemme hyvää, maukasta ja monipuolista ruokaa, joka valmistetaan omassa keittiössämme.

Hauskanpitoa liikkumalla

Lohirannan maasto liittyy läheisesti varsinaiseen Lohjanharjuun ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet sekä kesäiseen että talviseen liikkumiseen luonnossa. Soutelu ja uinti puhtaassa Lehmijärvessä ovat leirien suosittua vapaa-ajan puuhaa, samoin lentopallo hiekkakentällä. Talven iloja tarjoaa mm. oivallinen pulkkamäki.

Hinnat ja lisätietoa

Lohirannassa on vuonna 2012 valmistunut hirsirakenteinen majoitusrakennus. Majoitushuoneita on 11 kpl ja niistä 10 x 4 hh ja 1 x 5 hh. Hinta 52 euroa/yö/hlö.

Yhden päivän kokouspaketti 52 euroa/hlö (min. 10 henkilöä, sisältää ruoat ja tilojen käyttö). Kahden päivän kokous/koulutus 148 euroa/hlö (min. 7 henkilöä, sisältää ruoat, tilojen käyttö, majoitus ja sauna).

Lohirannan savusauna (klo 15 – 22), 470 euroa/lämmitys.

Sähkösauna 4 tuntia 120 euroa/1 puoli ja 200 euroa/ 2 puolta. Kokoontumistila on saunojien käytössä varauksen ajan. 

 

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
55 km, n. 60 min.
Etäisyys Turusta:
120 km, 1h 30min