Martinpiha

×

Aitoa maalaistunnelmaa Lohjansaaren Martinpihalla

Martinpihan restauroimissa 1800-luvun vilja-aitoissa sijaitsevat majoitushuoneemme on sisustettu paikan tunnelmaa mukaillen. Juhla- ja kokoustilamme tarjoavat tilaisuudellesi oivat puitteet järjestitpä sitten häät, syntymäpäivät tai kesäjuhlat. Laajat ja upeat ulkoalueet antavat mahdollisuuden isompienkin tapahtumien järjestämiseen. Vuokraamme myös juhlatelttoja, kalusteita, astioita ym., mikäli järjestät juhlasi muualla.

Reilua maalaisruokaa ja makuja maailmalta

Kahvilaravintola ”Venta la Riihi” tarjoaa mm. herkullisia salaatteja, tapaksia, kotileivonnaisia sekä päivittäin vaihtuvia lounaita. Kesälauantaisin valmistuu grillattu luomubroileri grilliseinässä, sunnuntaisin pääsee herkuttelemaan paellalla, joka valmistetaan paikan päällä, aidolla paellapannulla. Pihapiirimme lukuisissa myymälöissä voit tehdä upeita löytöjä, aina tammitynnyreistä vaikkapa kukkahattuun. Martinpihan kahvilaravintola ja myymälät tarjoavat bussiryhmille (ennakkovaraus) ja muille kesäkulkijoille mainion levähdyspaikan maukkaan ruoan tai kahvituksen kera.

Kesätapahtumia

Kesällä järjestämme myös erilaisia tapahtumia. Katso listietoja kesäohjelmastamme nettisivuiltamme.

Sijainti

Sijaintimme Lohjansaaressa mahdollistaa veden äärellä viihtyville harrastajille mm. soutelua, kalastusta, melontaa, uintia ja pyöräilyä. Retkeilyn jälkeen voit nauttia hirsisaunan ja kylpytynnyrin lämmöstä. Pääset meille myös veneellä, laiturimme on Seppälänsalmessa.

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
80 km, 1, 10 h autolla
Etäisyys Turusta:
140 km, 1,30 h autolla
Sähköposti:
Soita:
+358 10 322 0070
Yrityksen nettisivut: