Motel Marine

×

Edullista majoitusta hyvällä sijainnilla

Motel Marine on tarjonnut edullista majoitusta Tammisaaren ehkäpä parhaimmalla sijainnilla, jo vuodesta 1966 lähtien. Kauniissa maisemissa, aivan Tammisaaren keskustassa, olet vain lyhyen kävelymatkan päässä eläväisestä torista, vierasvenesatamasta, kauniista kirkosta ja vanhasta kaupungista.

Paikan päällä voit nukkua rauhassa, nauttia runsaasta buffetaamiaisesta, syödä hyvin ravintolassamme tai vaikka juoda kahvikupposen terassilla merinäköalaa ihastellen. Lomafiilikseen pääset Helsingistä vajaassa puolessatoista tunnissa.

Kotoisaa yöpymistä, viihtyisää tekemistä

Viehättävissä rannikkomaisemissamme voit nauttia paikallisesta historiasta, kulttuurista ja kiireettömästä elämästä. Uppoudu mukaan toripäivien tohinaan, tutustu kahviloihin, kierrä vanhoja kortteleita, löydä Helene Schjerfbeckin muistomerkki.

Myös luonto on Tammisaaressa läsnä koko ajan. Kulje meren rantaa, tiiraile saaristoon tai seuraa vierasvenesataman hulinaa. Kauttamme voit myös tilata saaristoretken tai lähteä golfaamaan Eke Golfin kauniisiin maisemiin. Samalla reissulla vierailet helposti myös Hangossa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä.

Motel Marine on kotoisa paikka, jonne on helppo tulla. Jokaiseen huoneeseen pääset rauhassa omasta ulkosisäänkäynnistään ja auton saat parkkiin maksutta. Työasiat sekä lomakuulumiset hoituvat ilmaisella Wi-Fillä. Toivotamme myös lemmikkieläinten kanssa matkustavat tervetulleeksi.

Monipuolisia huoneita vuoden ympäri

Motel Marinesta löydät huoneita yhdestä neljälle henkilölle ja lisäksi valikoimissamme on myös isompia huoneistoja, joissa on oma keittomahdollisuus. Vastaanotossa palvelemme vuorokauden ympäri.

Olemme avoinna ympäri vuoden ja hintamme pysyvät samoina myös kesäsesonkina.

Ravintola palvelee päivittäin – myös erityistilaisuuksissa

Päivittäin auki olevassa à la carte -ravintolassamme tarjoilemme makuja Skandinaviasta sekä maailmalta. A-oikeuksin varustettu baarimme on avoinna 9–24.

Noin 80-paikkainen muuntelukykyinen ravintolamme mahdollistaa myös erilaisten juhlien ja kokouksien järjestämisen, cateringia myöten. Lisäksi viihtyisällä pihaterassillamme paikkoja löytyy noin sadalle hengelle.

Tervetuloa tutustumaan

Odotamme näkevämme teidät pian Motel Marinessa ja vielä nopeammin Facebookissa sekä Instagramissa! Tervetuloa!

 

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
94 km, 1 t 19 min autolla
Etäisyys Turusta:
110 km, 1 t 27 min autolla
Sähköposti:
Soita:
+358 19 24 13 833
Yrityksen nettisivut: