Mustion Linna / Svartå Slott

×

Ainutlaatuinen matkailukohde Uudellamaalla!

Mustion Linna tarjoaa hotellimajoitusta, kokoustiloja, elämyksiä ja korkealaatuisia ravintolapalveluja historiallisella ja kauniilla alueella Mustion joen varrella.

Mustion Linna on yksityisessä omistuksessa oleva laaja ja upea alue. Nykyään museona toimiva päärakennus on yksi Suomen arvokkaimmista kartanoista, joka on ollut 1700-luvulta asti Linderin suvun omistuksessa. Magnus Linder aloitti kartanossa ja sen alueella liiketoiminnan vuonna 1985.

Korkealaatuisia palveluja ja historian havinaa

Tänään Mustion Linna tarjoaa korkealaatuisten hotelli-, kokous- ja ravintolapalveluiden lisäksi virkistäytymismahdollisuuksia ja ohjelmapalveluita.

Historian kaunista havinaa nykyaikaisin palveluin arvokkaissa rakennuksissa upean puistoalueen ja historiallisen ruukkialueen ympäröimänä!

Mustion Linna sijaitsee vain reilun tunnin matkan päässä Helsingistä ja Turusta. Upeaan Fiskarsin ruukkikylään matka taittuu parissa kymmenessä minuutissa.

Ravintola Linnankrouvi

Mustion Linnan oma ravintola Linnankrouvi on valittu Suomen 10. parhaaksi ravintolaksi. Arvostetun ravintolaoppaan White Guiden listalle pääsi lähes 350 ravintolaa, joista yli 60 sijaitsee Suomessa. Suomalaisten ravintoloiden sijainti painottui lähestulkoon kokonaan Helsinkiin ja siksi Mustion Linnan Linnankrouvi onkin listalla poikkeus. 

Mustion Linnankrouvin ruoka on skandinaavista fine diningia. Raaka-aineissa suositaan eettisesti tuotettua lähiruokaa. Lähiruokaa se todella on nimittäin kalat tulevat Snappertunasta kalastaja Jan Westerholmilta, Lihat West Charilta(Pohja) paikallisten tuottajien lihatukusta, perunat 5 km päästä Mustiosta ja paikallinen Olut vain 500 metrin päästä Mustion Panimosta(Svortå Bryggeristä). Linnankrouvin ammattitaitoinen henkilökunta loihtii laadukkaista raaka-aineista taianomaisia annoksia.

Viikonloppulomalle?

Bon Vivant kesäpaketti tarjoaa loistavat edellytykset hemmottelu viikonlopulle. Pakettiin sisältyy paljon herkuttelua sekä nautintoa. Tutustu Bon Vivant pakettiin Täältä. muista tarjous on voimassa elokuun loppuun asti, toimi siis nopeasti!

 

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
75 km, 1 tunti autolla
Etäisyys Turusta:
110 km, 1,5 tuntia autolla
Sähköposti:
Soita:
+358 19 36231
Yrityksen nettisivut: