Ravintola Scola

×

Koulusta ravintolaksi

Scola on Källnäsuddin vanha kyläkoulu Inkoon Barösundissa, jonka elämä jatkuu nyt tasokkaana saaristoravintolana. Pieteetillä ja hyvällä maulla kunnostettu historiallinen koulurakennus kutsuu jatkossa niin veneilijöitä, kesäasukkaita kuin juhla- ja kokoustilaisuuksiin tulijoita vuoden ympäri. Kätevimmin pääset perille veneellä suoraan Orslandetin satama-alueelle tai autoteitse Barösundin lautalla. 

Scolassa suositaan sesongin mukaista lähiruokaa, joka hankitaan pääosin paikallisilta tuottajilta. Kauniin saaristomiljöön ja herkullisen menun lisäksi Scola tarjoaa kattavan viinilistan. Ravintolan alakerran saliin mahtuu 90 henkeä ja terassille 140 henkeä. 

Myös catering onnistuu

Scola tarjoaa myös tyylikästä catering-palvelua Inkoon ympäristössä ja pääkaupunkiseudulla. Olipa kyseessä isot tai pienet juhlat, yrityksen kesätapahtuma tai täytekakku sukulaiskahvitukseen, saat kaiken tarvittavan meiltä. Tarjoilut, astiat ja henkilökunta mitoitetaan tarpeesi ja toiveidesi mukaan. 

”Scola on kuin itselle tehty. Se on meille elämäntapa, jota toteutamme intohimolla ja täydellä sydämellä, koko perheen voimin. Toivotamme kaikki tervetulleiksi Scolaan, niin läheltä kuin kaukaa. Haluamme tarjota laadukasta ruokaa, läheltä ja vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista. Koe Scola kaikkina vuodenaikoina ja nauti saariston mauista, laadukkaista viineistä ja luonnosta Barösundissa, tervetuloa meille!”

Linda, Petteri ja pojat

 

Alueella meillä on myös satamakahvila Magasinet joka toimii satamakonttorina (p. 050 3233832) ja Barösunds Boden (p. 045 6159 466)  joka on aito kyläkauppa mistä saat peruselintarvikkeet, lähituottajien tuotteet ja paikalliset vihannekset kuin polttoaineet ja kaasupullotkin. Lisäksi kaupassamme toimii Inkoon apteekin lääkekaappipalvelu.

N 59° 58,6´     E 23° 52,8´

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
70 km, 1 h autolla
Etäisyys Turusta:
125 km, reilu 2 h autolla
Sähköposti:
Soita:
+358 40 531 1390
Yrityksen nettisivut: