SE-Action Oy

×

Monipuolinen SE-Action Siuntiossa

SE-Action, Porkkala Travel ja Purnus Jokilaakso keskittyvät palvelutarjonnassaan erityisesti ohjelmapalveluihin, kokousten ja juhlien järjestämiseen, mökkien vuokraamiseen sekä melontaan järjestämällä melontaretkiä ja vuokraamalla melontavälineistöä melontakeskuksella. Lisäksi toteutamme räätälöityjä kiertoajeluja ja polkupyöräretkiä, joita myymme Porkkala Travel ja West Uusimaa Travel -brändien alla.

Hyvän tuulen palveluja

Susanne "Susse" Ekström perusti Ab SE-Action Oy:n vuonna 1998. Liikeideana oli liikuntapalvelujen myyminen eri tahoille. Tänä päivänä SE-Action toimii perheyrityksenä − asiakkaan ehdoilla, ympäristöystävällisesti ja lähellä pääkaupunkiseutua.

SE-Actionin pitkäaikainen menestys perustuu iloiseen palveluun, "teemme mitä lupaamme"-asenteeseen ja jatkuvasti ajan mukana kehittyviin kekseliäisiin tuotteisiin. Ensisijainen tavoitteemme onkin tuottaa huippulaatuisia palveluja mukavan rennoissa tunnelmissa.

Alle tunnin ajomatka Helsingistä

SE-Actionin Melontakeskus sijaitsee kauniin Siuntionjoen suulla, vain reilun 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Purnus Jokilaakso, SE-Actionin kotipesä, sijaitsee peltojen ja metsien ympäröiminä Siuntion kirkonkylässä, vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
53 km, 53 minuuttia omalla autolla
Etäisyys Turusta:
134 km, 1 tunti 35 minuuttia omalla autolla
Sähköposti:
Soita:
+358 9 256 4040
Yrityksen nettisivut: