Vivamo

×

Keidas Lohjan sydämessä

Vivamo on Kansan Raamattuseuran perinteikäs loma- ja kurssikeskus Lohjalla, kauniin Lohjanjärven rannalla. Vuonna 2016 juhlimme 100- vuotista Vivamoa.

Vivamo sai Lohjan kaupungin matkailugaalassa hienon tunnustuksen, vuoden 2014 vaikuttava elämys-palkinnon. Perusteina olivat Raamattukylän vaellusnäytelmät, Hiljaisuuden puutarha ja Lastenkylä.

Vivamoon voi tulla osallistumaan tapahtumiin, lomalle tai retkelle. Tarjoamme majoitusta kodikkaissa huoneissa ympäri vuoden ja Eväskartano Oy valmistaa maistuvat ateriat arkeen ja juhlaan.

Vivamossa toimii sesonkiaikoina näytelmiä esittävä Vivamon Raamattukylä ja kesällä Vivamon Lastenkylä, joka tarjoaa luontoelämyksiä ja tukee kotien kristillistä kasvatusta. Kesällä 2015 Vivamoon valmistuu Pyhän Lapsen kirkko. Vivamolta löytyy myös Pyhän Birgitan kappeli ja Hiljaisuuden puutarha.  

Vivamon ohjelmassa on ympäri vuoden tapahtumia ja kursseja, joissa käsitellään esim. eri ikäkausien ja elämänvaiheiden kysymyksiä, hengellistä kasvua ja Raamatun sanomaa.  Vivamossa toimii myös Vivamo-opisto, joka järjestää kursseja ja tapahtumia senioreille sekä täydennyskoulutusta seurakuntien työntekijöille ja vapaaehtoisille.

Kokoukset, perhejuhlat ja leirikoulut

Vivamossa voi järjestää asiakas- ja yritystilaisuuksia, kokouksia ja perhejuhlia. Vivamossa voi viettää syntymäpäiviä, pitää kastetilaisuuksia, rippijuhlia, häitä ja myös muistotilaisuuksia. Vivamossa on erikokoisia tiloja 10-200 hengen tilaisuuksille. Kesäisin käytössä on 70 hengen valokatettu terassi ja noin 700 hengen suurteltta. Elämän tärkeisiin juhlahetkiin voit tilata Vivamon ohjelmapalvelusta juontajan, puhujan tai laulajan.

Alle tunnin ajomatka Helsingistä

Vivamo sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja reilun tunnin matkan päässä Turusta. Helsingistä pääsee kätevästi bussilla Lohjan keskustaan ja osa busseista kulkee myös perille asti, aivan Vivamon kupeeseen.

 

 

Lisätietoja

Etäisyys Helsingistä:
64 km, 55 min autolla
Etäisyys Turusta:
123 km, 78 min autolla